Yellow Rock Yoga
Yoga voor jou in Zoetermeer!

Overige informatie: tarieven & voorwaarden per 1 januari 2018

 

 Wat kost het?

  • Maandabonnement: 32 euro per maand. In de schoolvakanties is er geen les. Een gemiste les kan worden ingehaald. in juli en augustus betaal je niets. Je hebt altijd vaste plaats en je hoeft nooit te reserveren.
  • Nieuwjaarsabonnement: 20 lessen tussen 1 januari 2018 en 1 juli 2018. Je kunt op zondag en donderdag meedoen.  Kosten: 170 euro.
  • Yoga op Zondag! 10 lessen op basis van een strippenkaart, geldig tussen 1 januari 2018 en 1 juli 2018. Kosten: 85 euro.
  • 5-rittenkaart: 45 euro. Deze kaart is drie maanden geldig voor lessen op dinderdag en zondag. Stuur ter reservering van je plek een appje of email voorafgaand aan de les.
  •  Je kunt 1 x een proefles volgen voor 7,50 euro. Meld je vooraf aan door een mail te sturen naar yellowrockyoga@mail.com.
  • Losse les: 10 euro.  Meld je vooraf aan door een mail te sturen naar: yellowrockyoga@mail.com.

Hoe kan ik me opgeven?

Je opgeven is eenvoudig: stuur een email naar yellowrockyoga@mail.com met je naam, adres, emailadres en telefoonnummer. Ik check dan of er nog plaats is en je krijgt een bevestiging van deelname per email. Desgewenst hebben we ook nog telefonisch contact als er vragen zijn. Het invullen van het inschrijfformulier en het overmaken van het lesgeld maakt je inschrijving compleet en dat je plaats gegarandeerd is. Je kunt deze in de studio verkrijgen of hier downloaden  Inschrijfformulier2018.pdf.  

Hoe werkt het met betalen?

Je lesgeld  maak je voor aanvang van de lessen over naar bankrekening nr NL53 ASNB 0950335398 t.a.v. Yellow Rock Yoga. Bij een maandabonnement maak je voor de 27e van de voorafgaande maand je lesgeld over. Desgewenst kun je ook pinnen in de studio.

Hoe werkt het met afzeggen, opzeggen en inhalen

Ben je verhinderd? Meld je dan af via de mail of via Whatsapp.

Inhalen? Mocht je lessen missen, dan kun je deze binnen 3 maanden inhalen. Mocht je stoppen met yoga, dan vervallen de inhaallessen.

Opzeggen kan door voor de 1e van de nieuwe maand dit per email kenbaar te maken.

Aansprakelijkheid

Elke vorm van bewegen brengt een vorm van risico met zich mee, dus ook bij yoga. Mocht er een blessure of iets dergelijks ontstaan tijdens of voorkomend uit de yogales, dan kan Yellow Rock Yoga daar niet aansprakelijk voor  gesteld worden. Heb je gezondheidsklachten en twijfel je over deelname? Raadpleeg dan eerst je huisarts. 

Algemene voorwaarden

Door inschrijving als lid en/of door deelname aan lessen ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Je vindt de Algemene Voorwaarden hier:   Algemenevoorwaarden.pdf