Yellow Rock Yoga
-   Yoga voor jou in Zoetermeer!

Overige informatie: tarieven & voorwaarden per 1 januari 2018

 Wat kost het?

  • Maandabonnement: 32 euro per maand. In de schoolvakanties is er geen les. Een gemiste les kan worden ingehaald. in juli en augustus betaal je niets. Je hebt altijd vaste plaats en je hoeft nooit te reserveren.
  • Yoga op Zondag! 10 lessen op basis van een strippenkaart, geldig tussen 1 januari 2018 en 15 juli 2018. Kosten: 85 euro.
  • 5-rittenkaart: 45 euro. Deze kaart is drie maanden geldig voor lessen op dinderdag en zondag. Stuur ter reservering van je plek een appje of email voorafgaand aan de les.
  •  Je kunt 1 x een proefles volgen voor 7,50 euro. Meld je vooraf aan door een mail te sturen naar yellowrockyoga@mail.com.
  • Losse les: 10 euro.  Meld je vooraf aan door een mail te sturen naar: yellowrockyoga@mail.com.


Hoe kan ik me opgeven?

Je opgeven is eenvoudig: stuur een email naar yellowrockyoga@mail.com met je naam, adres, emailadres en telefoonnummer. Ik check dan of er nog plaats is en je krijgt een bevestiging van deelname per email. Desgewenst hebben we ook nog telefonisch contact als er vragen zijn. Het invullen van het inschrijfformulier en het overmaken van het lesgeld maakt je inschrijving compleet en dat je plaats gegarandeerd is. Je kunt deze in de studio verkrijgen of hier downloaden: Inschrijfformulieryry2018.pdf 

Hoe werkt het met betalen?

Je ontvangt van mij een betalingslink voor het abonnement dat je kiest. Betaling van de lessen geschiedt voor de nieuwe maand begint. De reservering van een losse les of proefles gaat ook via een betalingslink. Na betaling is je mat gereserveerd. Strippenkaarten kun je ook per pin betalen in de studio na afloop van de les.Hoe werkt het met afzeggen, opzeggen en inhalen

Ben je verhinderd? Meld je dan uiterlijk een dag van te voren af via de mail of via Whatsapp.

Inhalen? Mocht je lessen missen, dan kun je deze binnen 3 maanden inhalen als er plaats is in de lessen. Mocht je stoppen met yoga, dan vervallen de inhaallessen.

Opzeggen kan door voor de 1e van de nieuwe maand dit per email kenbaar te maken.

Aansprakelijkheid

Elke vorm van bewegen brengt een vorm van risico met zich mee, dus ook bij yoga. Mocht er een blessure of iets dergelijks ontstaan tijdens of voorkomend uit de yogales, dan kan Yellow Rock Yoga daar niet aansprakelijk voor  gesteld worden. Heb je gezondheidsklachten en twijfel je over deelname? Raadpleeg dan eerst je huisarts. 

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Door inschrijving als lid en/of door deelname aan lessen ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en met de privacyverklaring. Je vindt de Algemene Voorwaarden hier: Algemenevoorwaarden.pdf. De privacyverklaring vind je hier:  Privacyverklaring_1.pdf