Yellow Rock Yoga
-   Yoga Retreats voor jou op Gozo!

Accommodatie, Maaltijden, Reis & Locatie

Accommodatie

In de baai van Qbajjar hebben wij een keuze aan appartementen. In november 2018 zal alle informatie hierover met foto's op deze site staan. Appartementen hier zijn over het algemeen eenvoudig maar comfortabel. Een standaardindeling is een woonkeuken, een badkamer, twee slaapkamers en een terrasje. De appartementjes zijn direct aan zee of minder dan 2 minuten lopen van zee.

Maaltijden

Tijdens de retreats verzorgen wij een licht ontbijt en een eenvoudige lunch. Het ontbijt bestaat uit een smoothie of een bowl met verse fruit- en notensalade. De lunch is vegetarisch en wordt op locatie verzorgd. Voor het diner geven wij zoveel mogelijk de ruimte om eigen keuzes te maken. Aan jou de keuze om er een detoxretreat van te maken of juist te genieten van een goed glas wijn in de avond! In de omgeving van Qbajjar en Masalforn is er een scala aan mogelijkheden om uit eten te gaan, daarnaast biedt de appartementen-accommodatie de mogelijkheid om zelf een maaltijd klaar te maken. 

Reis

Hoe kom je op Gozo? Allereerst is er de vliegreis naar Malta, zelf te boeken bij een van de vliegmaatschappijen die op Malta vliegen. Wij hebben zeer goede ervaringen met Air Malta en Transavia, maar er zijn meer maatschappijen die op Malta vliegen. Let op: vroegboeken scheelt veel in prijs. De vlucht duurt circa 3 uur. Vervolgens brengt de X1, de publiek snelbus,  je naar de ferry in Cirkewa. De bus kost je ongeveer 2 euro per persoon. Natuurlijk kun je ook een taxi vanaf het vliegveld nemen. Reken op 35 euro voor een taxirit.  In Cirkewa aangekomen kan je met jouw bagage zo naar de voetgangers-terminal lopen en word je met de Gozo Channel-ferry naar het eiland gebracht. Daar staan wij op jou te wachten om je naar de accommodatie in onze baai te brengen. 

Locatie retreats

Qbajjar, Gozo(Malta)