Yellow Rock Yoga
-   Yoga Retreats voor jou op Gozo!

Welkom bij Yellow Rock Yoga Retreats op Gozo!

Leuk dat je ons gevonden hebt! Ben jij op zoek naar ontspanning, energie en bezinning? En dat in een zonnige omgeving aan zee op een eiland met een prachtige natuur? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn Monique van Bemmelen en Nop Koch, yogadocenten op Gozo, Malta. Naast onze groepslessen en privelessen, bieden wij yoga retreats aan op Gozo. Een retreat is letterlijk een pauze nemen van je dagelijkse beslommeringen, om jezelf opnieuw op te laden, rust te ervaren en nieuwe ideeën of inzichten te komen. Gozo, een eilandje bij Malta, is daar een perfecte plaats voor vanwege de rust, het heerlijke klimaat en de prachtige natuur. 


Onze retreats vinden plaats in het voorjaar en het najaar. We hebben vaste programmaonderdelen maar die passen we graag aan aan jouw wensen. Er hoeft niks en er kan veel! Plezier, ontspanning en kleinschaligheid zijn de kenmerken van onze retreats. Wij organiseren het graag zo, dat jij een week hebt die aan al je wensen voldoet.

In onze retreats combineren we de volgende onderdelen: yoga, meditatie en beweging. Dit alles in de adembenemende omgeving op Gozo. Dit eiland is landelijk, ruig, eenvoudig en zonnig. Je geniet van het buitenleven, de zonsopkomst, de zonsondergang, de zoutpannen, de kliffen, de baai(en) en het geluid van de golven. "Relax, Energize & Enjoy" is waar wij voor staan en dat gaat hier op het eiland bijna vanzelf. Met je verblijf in een eigen appartement in Qbajjar Bay of Masalforn direct aan zee is je ervaring compleet en kun je zeker zijn van privacy, rust en ruimte.

Onze retreats zijn kleinschalig. Regelmatig verblijven retreatgasten hier in hun eentje, om echt tot rust te kunnen komen. Maar ook vrienden of vriendinnengroepjes of een samengestelde groep van solo-reizigers tot vier personen zijn bij ons bekend. Goed om te weten: je treft nooit meer dan 4 personen in een retreat bij ons en je hebt of een gedeeld appartement met mensen met wie je samen boekt, of je hebt een appartement met zeezicht geheel voor jezelf. Mocht je een partner hebben die wel mee wil naar Gozo, maar niet van yoga houdt? Geen punt, neem contact op voor de mogelijkheden. 

Wat je yoga betreft: we geven hatha yoga, vinyasa yoga, flow yoga, yin yoga, fityoga, yoga nidra, chakra yoga, meditatie, ademhaling en power yoga op elk gewenst niveau. Heb je nog nooit yoga gedaan? Geen probleem, dan is dit een mooie kennismakingsweek. Ben je gevorderd yogi? Leuk, wij leren graag ook van jou! Heb je aangepaste yoga nodig vanwege bepaalde lichamelijke bijzonderheden? Helemaal prima, wij passen de lessen graag aan. 

Zin om in te stappen? Dat kan! Klik hier voor de data van 2021

Aanmelden kan via yellowrockyoga@mail.com! De retreats worden verzorgd op Gozo, Malta, in de omgeving van Qbajjar Masalforn.